Vanuit Den Bosch:
Neem de A2 richting Eindhoven en hou Helmond en daarna Centrum Eindhoven aan. De snelweg loopt over in de Kennedylaan. Aan het einde van de Kennedylaan (bij kunstwerk “de kegels”) ga je rechts. Dan direct links aanhouden en bij de tweede stoplichten linksaf. Onder het spoor door (Mediamarkt voorbij) , vierde stoplichten (direct na het Van Abben Museum) links, tweede stoplichten links, weer tweede stoplichten links en parkeren onder in de Heuvelgalerie. Na het parkeren van uw auto verlaat u de garage via dezelfde ingang en dan loopt u rechtsaf richting Catharinakerk. U loopt de Catharinakerk voorbij de Kerkstraat in en bij de stoplichten steekt u over. Na het oversteken de eerste straat links, de Paradijslaan in, na 150 meter ziet u onze ingang “Werkparadijs” op nummer 30-38 aan uw rechterhand.

Vanuit Tilburg:
Neem de A58 en hou eerst Helmond en Centrum Eindhoven aan. De weg loopt over in de Kennedylaan. Aan het einde van de Kennedylaan (bij kunstwerk “de kegels”) ga je rechts. Dan direct links aanhouden en bij de tweede stoplichten linksaf. Onder het spoor door (Mediamarkt voorbij), vierde stoplichten (direct na het Van Abben Museum) links, tweede stoplichten links, weer tweede stoplichten links en parkeren onder de Heuvelgalerie. Na het parkeren van uw auto verlaat u de garage via dezelfde ingang en dan loopt u rechtsaf richting Catharinakerk. U loopt de Catharinakerk voorbij de Kerkstraat in en bij de stoplichten steekt u over. Na het oversteken de eerste straat links, de Paradijslaan in, na 150 meter ziet u onze ingang “Werkparadijs” op nummer 30-38 aan uw rechterhand.

Vanuit Weert en Maastricht:
Op knooppunt Leenderheide afslag randweg N2 (afslag 32+32a) aanhouden richting richting Centrum en Tongelre.
Op de rotonde met fontein (floraplein) tweede afslag rechtdoor de Leenderweg op.
Volg P-route Centrum-Oost. Parkeergarage Heuvelgalerie. Na het parkeren van uw auto verlaat u de garage via dezelfde ingang en dan loopt u rechtsaf richting Catharinakerk. U loopt de Catharinakerk voorbij de Kerkstraat in en bij de stoplichten steekt u over. Na het oversteken de eerste straat links, de Paradijslaan in, na 150 meter ziet u onze ingang “Werkparadijs” op nummer 30-38 aan uw rechterhand.

Vanuit Venlo:
A67 richting Eindhoven. Afslag 29 t/m 33 aanhouden richting richting Centrum en Tongelre.
Op de rotonde met fontein (floraplein) tweede afslag rechtdoor de Leenderweg op.
Volg P-route Centrum-Oost. Parkeergarage Heuvelgalerie.Na het parkeren van uw auto verlaat u de garage via dezelfde ingang en dan loopt u rechtsaf richting Catharinakerk. U loopt de Catharinakerk voorbij de Kerkstraat in en bij de stoplichten steekt u over. Na het oversteken de eerste straat links, de Paradijslaan in, na 150 meter ziet u onze ingang “Werkparadijs” op nummer 30-38 aan uw rechterhand.

Vanuit Helmond:
Volg de A270 naar Eindhoven. Volg Centrum en P-route centrum.
Blijf de P-route centrum Oost volgen en parkeer uw auto in Parkeergarage Heuvelgalerie.Na het parkeren van uw auto verlaat u de garage via dezelfde ingang en dan loopt u rechtsaf richting Catharinakerk. U loopt de Catharinakerk voorbij de Kerkstraat in en bij de stoplichten steekt u over. Na het oversteken de eerste straat links, de Paradijslaan in, na 150 meter ziet u onze ingang “Werkparadijs” op nummer 30-38 aan uw rechterhand.

Te voet vanuit Centraal Station Eindhoven:
Loop aan de zuidkant (centrumkant) het station uit, richting de Bijenkorf. Laat de Bijenkorf rechts liggen en loop links de Demer op. Alsmaar rechtdoor tot aan de Catharinakerk. Voor de kerk rechts, bij de stoplichten steekt u over en daarna eerste straat links (Paradijslaan) na 150 meter ziet u onze ingang “Werkparadijs” op nummer 30-38 aan uw rechterhand.