GOEDKOOP PARKEREN DOET U OOK BIJ ONS!
Op slechts 550 meter afstand kunt u op onze parking in het centrum parkeren. De parking ligt aan de Tramstraat 21 (achter Jan Linders supermarkt) en is afgesloten door een slagboom.

Parkeer uw auto van maandag t/m zaterdag van 07.30-20.00 uur voor slechts 7,50 per dag. Het aantal benodigde uitrijkaarten kunt u aangeven op het boekingsformulier. (mocht u nog niet weten hoeveel kaarten u nodig heeft, laat het juiste aantal dan 1 dag voorafgaande aan de boeking weten per e-mail)

De uitrijkaarten krijgt u tijdens de bijeenkomst uitgereikt. De uitrijkaart kunt u inleveren binnen bij kassa 1 van Jan Linders. Bij het uitrijden stopt u bij de slagboom en drukt op de Info-button ( I ) en de slagboom gaat open.

Route naar Kerkstraat:
Het is ongeveer 550 meter lopen naar de Kerkstraat 36-A.
U verlaat de parking gaat links de Tramstraat in, loop met de bocht mee naar de stoplichten ( steek over bij de Vestdijk ) en loop de Ten Hagestraat in. Loop rechtdoor over het Catharinaplein zo de Kerkstraat in (rechts naast de Catharinakerk). U ziet ons pand dan aan de rechterkant liggen op nummer 36-A. Op de voordeur staat aangegeven welke etage voor u is gereserveerd.

 

 

 

 

 

 

.

.